Mennyiség(hozam) | |
---|---|
Elk. idő | 35 perc |
Főzési idő | 25 perc |
Teljes idő | 1 óra |
A franciák "pizzája"
A hozzávalókat minél gyorsabban dolgozzuk össze. Ehhez nagy segítség a combi séf, a pengékkel villámgyorsan össze tudjuk dolgozni, nem melegszik, nem kell visszatenni a hűtőbe! Lapogassuk a sütőlap aljára (pl:28cm-s tortaforma, ultra pro 5.7-s teteje), úgy hogy legyen pereme. Tegyük a combi séfbe a töltelék(zöldség, sonka, gomba) hozzávalóit, aprítsuk a kívánt méretre. Terítsük szét a tésztán. Tegyük a combi séfbe a keverő lapátot, majd az öntet hozzávalóit, keverjük össze. Öntsük a tésztára. A sajtot tehetjük rá sütés előtt, vagy mikor félig megsült. 180'C-n 25-30 perc attól függően mi volt a töltelék.
A töltelék szinte bármilyen zöldség lehet, sonka, gomba, bacon.. Bármi amit szerettek. Nagy mennyiségű gombánál, tökfélénél, hagymánál a folyadéktartalom miatt érdemes megdinsztelni előre.
Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer