Jelenlegi hely

Quiche

Összegzés

Mennyiség(hozam)
Servings
Elk. idő
35 perc
Főzési idő
25 perc
Teljes idő
1 óra

Leírás

A franciák "pizzája"

Hozzávalók

100 grams
Vaj (hidegen)
200 grams
Liszt
2
Tojássárgája
2 evőkanál
Víz
10 grams
Só (fűszerek ízlés szerint)
500 grams
Tölteléknek való (zöldségek, sonka, gomba, hagyma..)
2 deciliters
Tejszin
3
Tojás
10 grams
Só (ízlés szerint (zöld) fűszerek)
100 grams
Sajt (reszelve)

Elkészítés

A hozzávalókat minél gyorsabban dolgozzuk össze. Ehhez nagy segítség a combi séf, a pengékkel villámgyorsan össze tudjuk dolgozni, nem melegszik, nem kell visszatenni a hűtőbe! Lapogassuk a sütőlap aljára (pl:28cm-s tortaforma, ultra pro 5.7-s teteje), úgy hogy legyen pereme. Tegyük a combi séfbe a töltelék(zöldség, sonka, gomba) hozzávalóit, aprítsuk a kívánt méretre. Terítsük szét a tésztán. Tegyük a combi séfbe a keverő lapátot, majd az öntet hozzávalóit, keverjük össze. Öntsük a tésztára. A sajtot tehetjük rá sütés előtt, vagy mikor félig megsült. 180'C-n 25-30 perc attól függően mi volt a töltelék.

Megjegyzések

A töltelék szinte bármilyen zöldség lehet, sonka, gomba, bacon.. Bármi amit szerettek. Nagy mennyiségű gombánál, tökfélénél, hagymánál a folyadéktartalom miatt érdemes megdinsztelni előre.

magyar

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer