Mennyiség(hozam) | |
---|---|
Elk. idő | 45 perc |
Főzési idő | 15 perc |
Teljes idő | 1 óra |
Borzaska
Olvaszd meg a vajat mikrohullámú készülékben. Add hozzá a cukrokat, hagyd egy kicsit kihűlni, majd keverd bele a felvert tojásokat, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót, a vaníliát, a fahéjat és a szerecsendiót. Keverd bele a lisztet. Végül tedd a tésztába az aszalt gyümölcsöt meg a zabpelyhet, és alaposan keverd össze az egészet. (A tésztának merevnek kell lennie.)
Teáskanállal adagolj tésztakupacokat kizsírozott sütőlapra, egymástól 7-8 cm távolságra.
Előmelegített sütőben süsd 175°C-on 12-15 percig. 2 percig hagyd a tepsiben hűlni, majd tedd tortarácsra, és hagyd teljesen kihűlni.
Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer